ZANGSTUDIO ROEL BAKKUM
ZANGLES & STEMTRAINING AMSTERDAM

MENU

BOEK NU EEN PROEFLES

HUIDIGE BLOG: Zangtip: Zingen zonder valse lucht

Zingen zonder 'valse lucht' en de glottale aanzet

Zingen ‘met lucht’ is een veel besproken onderwerp. Maar is ‘met valse lucht’ zingen slecht voor je stem? Sommige docenten zullen zeggen van niet, andere zullen je zweren dat het het slechtste is wat er is. Ik ben van mening dat wel of niet met “valse lucht” zingen een keuze van de zanger is. Ik ben echter wel van mening dat het slecht is als je niet zonder lucht kunt zingen. Tijdens onze zanglessen leren alle leerlingen om een heldere klank te kunnen maken. Ze moeten dus kunnen zingen zonder lucht. Hiermee bewijs je namelijk dat je stemplooien volledig kunnen sluiten en niet worden gehinderd door bijvoorbeeld knobbeltjes. Als je de stemplooien volledig kunt sluiten kun je vervolgens gaan werken aan een luchtige klank maken, mits het binnen je nummer past natuurlijk.

Google Review

★★★★★

“Als je plezier wil beleven aan zingen en tegelijkertijd veel wil leren over de (juiste) werking van je lichaam tijdens het zingen zit je hier goed! Zingen en stemcoaching ineen en ook nog eens een docent waar je veel lol mee kunt hebben. Aanrader voor de beginnende en gevorderde zanger(es).”

Alexandra uit Amsterdam

Over Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum. Wij verzorgen prive zangles, stemtraining, auditie training en groepszangles in onze ruime zangstudio. Onze zangschool is 7 dagen per week geopend.

Bereikbaarheid

Tussen de Bogen 93
1013 JB Amsterdam

Je kunt ons bereiken met het OV:


Bus: 18, 21 & 22
Tram: 3
Halte: Haarlemmerplein


Of met de auto: Garage Willemspoort

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 22:00
Dinsdag: 9:00 - 22:00
Woensdag: 9:00 - 22:00
Donderdag: 9:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Telefoon:

+31 (0) 6 50 85 70 18

Google Reviews

★★★★★

Wil je graag zangles? Kantel dan je scherm!

favicon