BOEK NU EEN PROEFLES

Roel Bakkum

oprichter / zang & stemtechniek docent

Roel Bakkum

Roel is afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en is de oprichter van Zangstudio Roel Bakkum. Hij geeft hier wekelijks 4 dagen zangles.

Daarnaast geeft Roel wekelijks zangles in Londen op de bachelor Musical Theater opleiding van Mountview Academy of Theatre Arts. In het seizoen 2015-2016 gaf Roel les aan studenten van Bird College, eveneens in Londen. Roel studeert sinds 2014 elke twee weken op dinsdag aan de 4-jarige opleiding tot Estill Certified Master Teacher van Anne-Marie Speed (Estill Vanguard Course Instructor and co-founder Musical Theatre Course Royal Academy of Music London) in Londen.

Voordat Roel begon met het geven van zangles werkte hij 1,5 jaar in de musical 'Elisabeth das Musical' in Duitsland, België en Oostenrijk. Daarnaast gaf hij in 2015-2016 les aan de BA Musical Theatre opleiding van Bird College in London.

Roel geeft les op: Maandag & Dinsdag ochtend / Donderdag / Vrijdag / Zaterdag

Anne van Zandbergen

zang & stemtechniek docent / logopedist i.o

Anne van Zandbergen

Anne is jaren geleden begonnen met haar carrière als zangeres. Na als (pop)zangeres actief te zijn geweest op Curaçao en in Nederland wilde ze meer weten over zangtechniek en de musicalwereld.

Na haar terugkomst in Nederland is ze begonnen met het volgen van zanglessen volgens het Estill Voice Training Model en volgde ze een level 1&2 cursus van Anne-Marie Speed. Ze ontdekte dat ze naast het optreden als zangeres ook graag mensen verder wilde helpen in hun zangtechniek. Daarom geeft ze tegenwoordig zangles aan zowel beginnende als intermediate zangers die aan de slag willen met hun stem, en zich willen verdiepen in de techniek en kennis van het zingen en de stem.

Anne volgt op dit moment een studie tot logopedist.

Anne geeft les op: Maandag / Woensdag / Zondag

Aniek Methorst

zang & stemtechniek docent

Anne van Zandbergen

Aniek is begonnen met haar carrière op de HAVO voor muziek en dans in Rotterdam waarin ze zich in haar laatste twee jaar heeft gespecialiseerd in muziektheater. Daarna is ze begonnen aan de HBO opleiding Muziektheater van Codarts. Ze kreeg daar haar eerste lessen in Estill van Alberto ter Doest. Een jaar later besloot ze hiermee te stoppen en zich meer te focussen op zang dan zichzelf te ontwikkelen tot performer.

Ze heeft verschillende cursussen gevolgd van Anne-Marie Speed waaronder de complete 5 dagen Estill cursus level 1 & 2. Sinds september 2016 studeert Aniek aande opleiding to Estill Certified Master Teacher opleiding in London bij Anne-Marie Speed.

Aniek geeft les op: Dinsdag

Over Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum. Wij verzorgen prive zangles, stemtraining, auditie training en groepszangles in onze ruime zangstudio. De eerste proefles is gratis. Onze zangschool is 7 dagen per week geopend.

Bereikbaarheid

Tussen de Bogen 93
1013 JB Amsterdam

De zangschool in Amsterdam
is bereikbaar met:


Bus: 18, 21 & 22
Tram: 3
Halte: Haarlemmerplein

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 22:00
Dinsdag: 9:00 - 22:00
Woensdag: 9:00 - 22:00
Donderdag: 9:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 9:00 - 18:00

Telefoon:

+31 (0) 6 50 85 70 18