BOEK NU EEN PROEFLES

Roel Bakkum

oprichter / zang & stemtechniek docent

Roel is opgeleid aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. In 2015, 2016 en 2017 heeft hij (techniek) zangles gegeven aan top conservatoria Mountview en Bird College in Londen. In Amsterdam geeft hij zangles binnen zijn eigen school (opgericht in 2010) aan zowel professionals als amateurs.

In 2014 is Roel begonnen aan de Estill Voice Training Pathway om de Estill Certified Master Teacher kwalificatie te behalen. Hij zit in de laatste fase van het behalen van deze kwalificatie en verwacht de opleiding in 2018 af te ronden.

Roel geeft les op: Maandag & Dinsdag ochtend / Donderdag / Vrijdag / Zaterdag

Anne van Zandbergen

zang & stemtechniek docent / logopedist i.o

Anne van Zandbergen

Anne is jaren geleden begonnen met haar carrière als zangeres. Na als (pop)zangeres actief te zijn geweest op Curaçao en in Nederland wilde ze meer weten over zangtechniek en de musicalwereld.

Na haar terugkomst in Nederland is ze begonnen met het volgen van zanglessen volgens het Estill Voice Training Model en volgde ze een level 1&2 cursus van Anne-Marie Speed. Ze ontdekte dat ze naast het optreden als zangeres ook graag mensen verder wilde helpen in hun zangtechniek. Daarom geeft ze tegenwoordig zangles aan zowel beginnende als intermediate zangers die aan de slag willen met hun stem, en zich willen verdiepen in de techniek en kennis van het zingen en de stem.

Anne volgt op dit moment een studie tot logopedist.

Anne geeft les op: Maandag / Woensdag / Zondag

Aniek Methorst

zang & stemtechniek docent

Aniek is begonnen met haar carrière op de HAVO voor muziek en dans in Rotterdam waarin ze zich in haar laatste twee jaar heeft gespecialiseerd in muziektheater. Daarna is ze begonnen aan de HBO opleiding Muziektheater van Codarts. Ze kreeg daar haar eerste lessen in Estill van Alberto ter Doest. Een jaar later besloot ze hiermee te stoppen en zich meer te focussen op zang dan zichzelf te ontwikkelen tot performer.

Ze heeft verschillende cursussen gevolgd van Anne-Marie Speed waaronder de complete 5 dagen Estill cursus level 1 & 2. Sinds september 2016 studeert Aniek aande opleiding to Estill Certified Master Teacher opleiding in London bij Anne-Marie Speed.

Aniek geeft les op: Dinsdag

Over Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum. Wij verzorgen prive zangles, stemtraining, auditie training en groepszangles in onze ruime zangstudio. De eerste proefles is gratis. Onze zangschool is 7 dagen per week geopend.

Bereikbaarheid

Tussen de Bogen 93
1013 JB Amsterdam

De zangschool in Amsterdam
is bereikbaar met:


Bus: 18, 21 & 22
Tram: 3
Halte: Haarlemmerplein

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 22:00
Dinsdag: 9:00 - 22:00
Woensdag: 9:00 - 22:00
Donderdag: 9:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 9:00 - 18:00

Telefoon:

+31 (0) 6 50 85 70 18