ZANGSTUDIO ROEL BAKKUM
ZANGLES & STEMTRAINING AMSTERDAM

MENU

HUIDIGE PAGINA: HOME

BOEK NU EEN PROEFLES

ENGLISH

Teamfoto Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles en stemtraining bij een van de best gewaardeerde studio's in Amsterdam.

Volg zangles en stemtraining bij een van de best gewaardeerde studio's in Amsterdam.

LEES VERDER

ZANGLES & STEMTRAINING AMSTERDAM

ZANGSTUDIO ROEL BAKKUM

Je bent op zoek naar zangles of stemtraining: Zangstudio Roel Bakkum is de plek waar jouw stemonwikkeling centraal staat. Elke stem is anders, dat begrijpen wij als geen ander. Een zangles, of stemtraining is om die reden nooit een standaardprogramma. Om ervoor te zorgen dat je elke les weg gaat met nieuwe skills en kennis werken we hoofdzakelijk met het Estill Voice Training System. Estill wordt internationaal gebruikt op vele conservatoria en logopedie praktijken. Het is een systeem dat de stem overzichtelijk in kaart brengt.

ESTILL VOICE TRAINING

“Hoe doe ik dit?”, Jo Estill vroeg zich dit af tijdens haar carrière als zangeres. Om een antwoord te vinden op deze vraag schreef ze zich op haar 45e in op een universiteit in Amerika. De vele studies, onderzoeken en papers die daaruit volgde hebben het Estill Voice Training Model gemaakt tot wat het nu is: Een model dat je feitelijk vertelt hoe de stem werkt en hoe je die traint, zonder invloed van smaak of stijl.

Binnen een zangles, stemtraining of coaching sessie maken we gebruik van dit model. Wij omschrijven het Estill Model vaak als ‘pilates voor de stem’. Je gaat gericht op zoek naar spieren of spiergroepen, om die vervolgens te trainen door bewustzijn en controle te verbeteren. Dit maakt niet alleen de training maar ook de communicatie tussen docent en student zeer overzichtelijk.

estill logo

OVER ONS

Zangstudio Roel Bakkum is opgericht in 2011 en inmiddels zeer bekend en gewaardeerd in Amsterdam. Onze missie: iedereen de kracht van techniek en de power van presentatie te laten ervaren. De studio begon in een klein kamertje in Amsterdam, inmiddels is dat uitgegroeid tot een studio die 7 dagen per week vele studenten uit binnen en buitenland beter leert zingen, spreken en presenteren.

Om er voor te zorgen dat we dat zo goed mogelijk doen zijn we als team constant op zoek naar het vergaren van meer kennis & vaardigheden. Dat doen we oa. in Londen waar Roel naast zijn studie ook twee jaar heeft lesgegeven aan top conservatoria Mountview en Bird College. Aniek studeert nu in Londen en Anne is bezig met haar 3e jaar logopedie om het trainen van de stem van een meerdere kanten te kunnen benaderen.

Aniek Methorst Aniek Methorst Aniek Methorst
Teamfoto Zangstudio Roel Bakkum

Google Review

★★★★★

“Als je plezier wil beleven aan zingen en tegelijkertijd veel wil leren over de (juiste) werking van je lichaam tijdens het zingen zit je hier goed! Zingen en stemcoaching ineen en ook nog eens een docent waar je veel lol mee kunt hebben. Aanrader voor de beginnende en gevorderde zanger(es).”

Alexandra uit Amsterdam

Met privé zangles leer je beter zingen doordat we je nieuwe technieken leren om je stem te gebruiken. Zo verbeter je de klankkwaliteit. Ook werken we aan je performance en de manier waarop jij jezelf presenteert. Bij onze zangschool in Amsterdam leer je een verhaal en emoties over te brengen tijdens het optreden.

  • Vanaf € 30,00 per zangles
  • Zangtechnieken en klankkwaliteit
  • Performance en stijl
Proefles aanvragen

Als je je stem de hele dag gebruikt, dan kun je de stemspieren overbelasten. Je stem wordt dan schor of je krijgt spierpijn. Met stemtraining verbeter je het uithoudingsvermogen en de dynamiek van jouw stem, zodat je zelfs na een hele dag presenteren of vergaderen geen last van je stem krijgt.

  • Vanaf € 30,00 per stemtraining
  • Uithoudingsvermogen van je stem verbeteren
  • Doelgerichte oefeningen: snel resultaat
Proefles aanvragen

Wij bieden bedrijfstrainingen aan in groepsverband maar ook individueel voor bijvoorbeeld managers & ceo's. Onze bedrijfstrainingen zijn gericht op het verbeteren van sales, vergaderen en presentaties.

  • Teambuilding
  • Verbeter van stemgebruik in sales, vergaderingen en presentaties
  • Leer meer over stemtechnieken
Neem contact met ons op

Over Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum. Wij verzorgen prive zangles, stemtraining, en bedrijfstraining. Onze zangschool is 7 dagen per week geopend. Boek nu een proefles!

Bereikbaarheid

Tussen de Bogen 93
1013 JB Amsterdam

Je kunt ons bereiken met het OV:


Bus: 18, 21 & 22
Tram: 3
Halte: Haarlemmerplein


Of met de auto: Garage Willemspoort

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 22:00
Dinsdag: 9:00 - 22:00
Woensdag: 9:00 - 22:00
Donderdag: 9:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Telefoon:

+31 (0) 6 50 85 70 18

Google Reviews

★★★★★

Wil je graag zangles? Kantel dan je scherm!

favicon