BOEK NU EEN PROEFLES
Zangles titel icon

Stemtraining

Teamfoto Zangstudio Roel Bakkum

Verbeter je stemgebruik

Na een dag presenteren, vergaderen, lesgeven voelt je stem overbelast. Na een hele dag spreken hebben veel mensen vaak het gevoel dat de stem het niet meer zo goed doet. Hoewel het maken van stem vaak wordt gezien als 'iets dat je gewoon kunt', maak je stem met een complex systeem.

Als je een onderdeel in dit systeem overbelast hoor je dat vaak terug in je stem. Je hebt last van een schorre stem, veel slijmproductie of je hebt last van spierpijn. Gelukkig kun je dat verbeteren met stemtraining. Door middel van een snelle uitleg over het biomechaniek wat de stem is, gecombineerd met doelgerichte oefeningen kun je over het algemeen snelle resultaat behalen. Stemtraining is wat anders dan zangles. Als zanger ga je vaak opzoek naar de extreme mogelijkheden van de stem. In stemtraining focus je specifiek op uithoudingsvermogen en dynamiek binnen de range van het spreken.

Zangles titel icon

Stemtraining

  • Verbeter je stem
  • Estill Voice Training
  • Verbeter je lezingen

Verbeter je uithoudingsvermogen

Estill Voice Training Logo

Om het uithoudingsvermogen en de dynamiek te trainen maken we gebruik van het model van Estill Voice Training. Dit model heeft een fysiologische en wetenschappelijke basis. Dat betekent niet dat een stemtraining veranderd in een hoorcollege maar wel dat je als student inzicht krijgt in waarom je een bepaalde oefening doet. Daarnaast helpt het je snel in detail te werken aan je stem. Daarnaast geeft het Estill een goed overzicht van de stem en de verschillende onderdelen. Hierdoor kunnen we snel identificeren waar je tijdens of na een lange dag spreken tegen aanloopt. Door specifiek deze onderdelen te verbeteren kun je snel resultaat behalen.

Google Review

★★★★★

“Ik had nooit durven hopen dat mijn stem zo goed tot z'n recht zou komen, door de stemcoaching van Roel. Door het leren van technieken heb ik met 1 werkende stemband toch nu een mooi volume, een ontspannen stem en vooral heel belangrijk, geen hese stem meer!“

Miranda uit Amsterdam

Over Zangstudio Roel Bakkum

Volg zangles in Amsterdam bij Zangstudio Roel Bakkum. Wij verzorgen prive zangles, stemtraining, auditie training en groepszangles in onze ruime zangstudio. De eerste proefles is gratis. Onze zangschool is 7 dagen per week geopend.

Bereikbaarheid

Tussen de Bogen 93
1013 JB Amsterdam

De zangschool in Amsterdam
is bereikbaar met:


Bus: 18, 21 & 22
Tram: 3
Halte: Haarlemmerplein

Openingstijden

Maandag: 9:00 - 22:00
Dinsdag: 9:00 - 22:00
Woensdag: 9:00 - 22:00
Donderdag: 9:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 9:00 - 18:00

Telefoon:

+31 (0) 6 50 85 70 18